Nordqvistille vastuullisuus ympäristöasioissa on äärimmäisen tärkeää ja olemme hyvää vauhtia siirtymässä kohti ekologisempia materiaalivaihtoehtoja. Olemme esimerkiksi ryhtyneet jo käyttämään osassa pussiteetuotteitamme paperisia suojakuoria muovisten sijaan. Työ ekologisuuden edistämiseksi Nordqvistilla jatkuu, mutta tuoteturvallisuuden varmistamiseksi haluamme tehdä materiaalivalintamme huolella ja harkiten.

Pussiteepakkausten kierrätys:

Nordqvistin pussiteepakkaukset on valmistettu pahvista ja ne voi joko polttaa tai lajitella pahvinkeräykseen.

Teepussien suojakuorten kierrätys:

Suuri osa Nordqvistin teepussien suojakuorista on valmistettu suurimmaksi osaksi paperista ja ne voi kierrättää sekajätteen mukana tai polttaa.

Muumi-tuotteiden muovia ja alumiinia sisältävät teepussien suojakuoret lajitellaan Rinki Oy:n ekopisteiden muovinkeräykseen tai pääkaupunkiseudulla HSY:n asuinkiinteistöille järjestämään muovinkeräykseen. Toinen vaihtoehto on hävittää pakkaus sekajätteen mukana, jossa se poltetaan ja hyödynnetään energiaksi. 

Lehtiteepakkausten kierrätys:

Lehtiteetuotteiden muovipakkaukset lajitellaan Rinki Oy:n ekopisteiden muovinkeräykseen tai pääkaupunkiseudulla HSY:n asuinkiinteistöille järjestämään muovinkeräykseen. Toinen vaihtoehto on hävittää pakkaus sekajätteen mukana, jossa se poltetaan ja hyödynnetään energiaksi.