Nordqvist ja ystävät

Nordqvist on jo vuosien ajan halunnut ilahduttaa teen ystäviä hauskoilla ja erilaisilla mauilla. Muumit ja Paddington ovat mitä mainioimmat hyvä teen lähettiläät ja siksi olemmekin omistaneet heille ihan omat tuotteensa. 

Muumit ovat tunnetusti herkkusuita ja Nordqvistin Muumi-tuotteissa maistuvatkin muun muassa mustikkamuffinsin, mansikkapirtelön sekä suklaakakun hauskat maut.

Muumi-tuoteperhe on saanut nyt myös suklaisen lisän kaakaon muodossa. Tämä herkullinen uutuus on maultaan täyteläinen ja makea, mutta siinä on keskimääräistä vähemmän sokeria. Tuote on suunnattu kaikenikäisille kaakaon ja Muumien ystäville. Kaakaojauheeksi onvalittu UTZ-sertifioitu vähärasvainen kaakaojauhe ja siksi se on erinomainen vaihtoehto herkkuhetkiin tai lämmittäväksi iltajuomaksi. 

Karhuherra Paddingtonin seikkailuilta poimituista herkuista matkailijoille, karhumielisille kulkijoille ja muillekin löytyy muun muassa appelsiinimarmeladin, mangon sekä kolan makuja. Tämän kaikkien rakastaman nallen kanssa teehetkestä muodostuu hetkessä suuri seikkailu. 

Muumi- ja Paddington-tuotteet löytyvät Teekaupastamme!