Luonnon Tee - sinulle ja maapallolle

Oletko joskus toivonut, että tarjolla olisi hyvää teetä, jonka aineksista ja alkuperästä sinun ei tarvitsisi olla huolissasi? Niin mekin, ja siksi olemme kehittäneet, ja nyt myös uudistaneet, Luonnon Tee -sarjan. Voit nauttia entistäkin taianomaisemmista mauista tee-mukissasi tietäen, että se on valmistettu vastuullisesti.

Kaikki sarjan teet on valmistettu luomuraaka-aineista, jotka on valmistettu Reilun kaupan hengessä. Lisäksi sarjan teen ja rooiboksen hiilijalanjäljet on hyvitetty suomalaisen Nordic Offset -yrityksen toimesta. Itse tuotteet valmistetaan Suomessa, Nurmijärvellä, jossa Nordqvistin oma tehdas pyörii 100% uusiutuvalla energialla.

Kuva: Luonnon värikylläisyys toistuu Luonnon Tee -sarjassa.

Keittele siis huoletta kupillinen kuumaa Luonnon Teetä ja anna makujen kuljettaa sinut luonnon helmaan: keskelle metsää, kukkivan kedon laitaan tai lämpimään iltaruskoon. Siemaise teetä, jossa maistuvat kotimaisuus, luomu, Reilu kauppa sekä raitis ilma, joka syntyy hyvitetystä hiilijalanjäljestä.

Valitse omaan makuusi sopivimmat Luonnon Teet! Sarjasta löydät vihreää, mustaa ja valkoista teetä sekä rooibosta erilaisina, luonnonläheisinä yhdistelminä. Lue lisää tuotteista, ja tilaa teetä suoraan kotiin.

Raikas

Raikas on syntynyt vihreän teen ja matcha-teen lyömättömästä yhdistelmästä, joka virkistää tasaisesti pitkin päivää. Vihreän teen hieno maku saa tuen matchan makeahkosta pehmeydestä.

Raikkaan maku kuljettaa keväältä tuoksuvaan aamuun, kun nokkosperhoset levittelevät siipiään. Levitä sinäkin siipesi vaikka jokaiseen aamuun Raikkaan Luonnon teen seurassa.

HelläAnna mustaherukan helliä kehoasi, kun juot tätä taianomaista luomu-teetä. Hellä on ainutlaatuinen yhdistelmä valkoisen teen mietoja, kukkaisia vivahteita ja kotimaisen mustaherukan metsäistä mehukkuutta.

Kun sinulla on käsissäsi kupillinen Hellää, voit kuvitella itsesi kävelemään keskellä kukkivaa niittyä, jossa tuulen puhaltelu saa pisimmät heinät huojumaan. Hellä maistuukin myös retkellä, vaikkapa luontopolun varressa.

LempeäKofeiinittomasta teestä nauttivat, onneksi olkoon! Lempeä on luontaisesti kofeiiniton rooibos, jonka maku ei helposti kitkeröidy haudutuksen aikana. Lempeä saa vivahteikasta makua kotimaisesta mustikasta.

Anna itsellesi ja vaikka läheisellesi Lempeä teehetki vielä illan pimetessä, juuri ennen nukkumaan menoa. Voit nauttia luonnon tarjoamasta mielenrauhasta ja sitten ehkä uneksia lempipaikoistasi luonnossa.

LumoavaMustan teen nauttijoille on luvassa uusi tuttavuus. Tavallinen musta tee muuttuu Lumoavaksi, kun yhdistämme siihen maanläheisen aromikasta rosmariinia ja salaperäisen sitruksista bergamottia.

Voitko kuvitella piristävän teehetken keskelle kiireistä työpäivää? Ottaisit ajatukset hetkeksi irti käsillä olevista asioista ja lumoutuisit tauon ajaksi luonnon täyteläisistä mauista. Sitten jaksaa taas paneutua tehtäviin uudella tarmolla.

ViileäVihreä tee ja raikas viherminttu sulautuvat yhteen Viileän-hurmaavaksi juomaksi, jonka maku kuljettaa ajatukset utuisille järville ja mökkilaitureille.

Viileän teehetken taiasta voi nauttia road tripillä, uintireissulla tai vaikka hiihtoretkellä.

Nyt on sinun vuorosi

Olemme huolehtineet Luonnon teen ekologisuudesta tähän asti, mutta lopuksi tarvitsemme sinun apuasi. Luonnon Teen pakkausmateriaalit voidaan täysin kierrättää, ja siksi kokosimme tähän helpon lajittelu-ohjeen. Auta meitä pitämään Luonnon Teen hiilijalanjälki mahdollisimman pienenä!

Teepussit:
Luonnon Teen teepussit ovat valmistettu valkaisemattomasta paperista, eikä niissä ole niittejä. Siksi sen voi laittaa biojätteeseen sellaisenaan.

Suojakuoret:
Suojakuoret ovat paperia, joka kelpaa hyvin kartongin kierrätyslaatikkoon.

Paketit:
Luonnon Tee -sarjan pakkaukset ovat paitsi upeat myös kierrätyskelpoiset! Ne sopivat myös kartongin kierrätykseen.

Näillä ohjeilla sinun ei tarvitse laittaa tuotteesta mitään sekajätteeseen!

Tutustu Luonnon Tee -tuotteisiin verkkokaupassa ja tilaa teetä suoraan kotiovelle.