Tee - intohimonamme jo 40 vuotta

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.


Yhteinen vastuu

Nordqvistin teetalo kantaa vastuuta yhteiskunnallisista suhteista. Huolehdimme ostamiemme tuotteiden laadukkuudesta, mutta samalla kiinnitämme huomiota yrityksiin ja toimijoihin, joiden kanssa käymme kauppaa. Emme tee yhteistyötä toimijoiden kanssa, jotka eivät toimi lainsäädännön vaatimusten pohjalta tai eivät noudata kyseisen maan ja toimialan yleisiä hyviä toimintatapoja. Tarkastamme mahdollisuuksien mukaan itse tuotteidemme alkuperän teetuotannon alkuperämaissa sekä teenpoimijoiden työolosuhteet. Jos havaitsemme poikkeamia, puutumme niihin välittömästi ja pyrimme vaikuttamaan suoraan asioihin ja asianomaisiin. Otamme huomioon jokaisen maan omat olosuhteet ja kulttuurin. Vaadimme kaikilta strategisilta toimittajiltamme sertifikaatin sosiaaliseen vastuuseen liittyen. Teen toimittajillamme on muun muassa SA 8000:2008 eli Social Accountability -sertifikaatti. Nordqvist tukee myös BSCI code of Conduct -perusarvoja. Näitä ovat muun muassa: kohtuulliset työajat, lapsityövoiman kielto, ympäristönsuojelu, eettinen liiketoimintatapa, työterveydenhuolto, kohtuullinen palkka tai korvaus työstä ja työpaikkasyrjinnän ehkäisy.


Tuoteturvallisuus

Teenjuonnin pitää olla nautinto. Me Nordqvistilla kiinnitämme erityistä huomiota tuoteturvallisuuteen teen kohdalla. Olemme FSSC 22000 elintarviketurvallisuussertifioitu yritys. Panostamme paljon teemme ja pakkauksiemme laatuun sekä tuotantomme prosesseihin. Tuoteturvallisuutta valvotaan päivittäin ja kehitetään jatkuvasti. Toteutamme jatkuvan parantamisen periaatetta niin tuotteidemme laadun kuin elintarviketurvallisuudenkin suhteen.

kuvituskuvat/fssc-22000-logo.jpg | 92kb | 1250x326