Uutuudet

NORDQVIST LUONNON TEE -SARJA

Nordqvist Luonnon Tee -sarja ja sen maut ovat suunniteltu vastaamaan suomalaista luontoa. Kaikki käyttämämme marjat ja jauheet ovat kerätty Suomen luonnosta jotka yhdistyvät tässä herkullisessa, ennennäkemättömässä valikoimassa. Herkulliset luomu-teet, ovat maustettu aidoilla mustikasta, puolukasta ja tyrnistä tehdyillä pakastekuivatuilla jauheilla, sekä muilla luontaisilla mausteilla. Nordqvist ja Luonnon Tee -sarja kunnoittavat suomalaista lähes koskematonta luontoa.

WIEKAS

Viekas kettu on aina rakastanut kirpeitä makuja. Hän on kerännyt läpi kesän kulhoonsa maiden upeimmat puolukat ja jauhanut näistä hienon hienoa puolukkajauhoa. Hän lisäsi jauhon kotonaan piillossa olleeseen teejuomaan. Tästä syntyi sekoitus josta koko metsän väki on kateellinen. Ainut mitä ketulta puuttui, on teepannu, missä hän voisi tämän ihanan sekoituksensa hauduttaa. Kettu on tunnettu viekkaudestaan ja varmasti jonain päivänä hän saa teepannun hienostuneisiin tassuihinsa.

Ainekset: Luonnonmukaisesti tuotettu vihreä tee, suomalaiset luomupuolukat, suomalainen luomupuolukkajauhe, luontaiset puolukka- ja greippiaromit, luomumalvankukat. 80g Netto.

WIISAS

Tämä herttainen hirvi on tunnettu metsien uumenissa kahdesta asiasta, viisaudestaan ja ajoittaisesta hajamielisyydestään. Hirvisuku Wiisas on varjellut vuosikausia heidän sukuaarrettaan, taianomaista violettia teepannua. Yksi eriskummallinen päivä, kun herra Hirvi oli nauttinut hänen suosikkiaan, Tyrniteetä, oli teepannu kadonnut. Hän etsi maat ja mannut, mutta teepannua ei näkynyt missään. Hän kuuli metsien uumenista huhuja, että eräs viekas kettu on kuumoisasti etsinyt teepannua. Kumpa vain olisi hirvi katsonut itseään lammen heijastuksesta.

Ainekset: Luonnonmukaisesti tuotettu musta Assam FOP –tee, luontainen tyrniaromi, suomalainen luomutyrnijauhe, luomumalvankukat. 80g Netto.

WILLI

Metsiemme uumenissa asustaa valtakunnan Kuningas Willi. Isosta, vahvasta ja petomaisesta ulkoisesta olemuksestaan huolimatta Willi on vaaraton, lempeä ja huomaavainen karhu. Hän viettää päivänsä yksin, sillä suurin osa valtakunnan eläimistä pelkää häntä. Willi makoilee päivät pitkät metsän sammalaisella lattialla, nauttien mustikoita ja ihaillen pilvien tanssia. Silloin tällöin hänen kuninkaallisen kiireiseensä rikkoo metsiemme viisain Hirvi. Wiisas ja Willi nauttivat suosikki teelaatujaan, vaihtaen kuulumiset metsien eri puolilta. Willi usein turhautuu Wiisaan kertomuksista metsän politiikasta ja ajankohtaisista tapahtumista. Willihän haluaisi mieluusti keskustella mustikoista ja pilvistä.. Häntä huolestuttaa vain; mistä löytäisinkään seuraavat mustikkani.

Ainekset: Luonnonmukaisesti tuotettu rooibos, suomalaiset luomumustikat, luomumalvankukat, suomalainen luomumustikkajauhe, luontainen mustikka-aromi. 80g Netto.