Teen maistaminen

Nordqvistin teetalo vaalii teen laatua kaikissa teen eri valmistusvaiheissa. Ammattimainen teen valmistaminen pitää sisällään useita eri vaiheita. Tee maistetaan päivittäin ympäri maailmaa tulevien näytteiden perusteella. Näytteitä verrataan aina edellisen kauden näytteisiin ja ostettuihin eriin.

Laadun ollessa riittävän korkea teenmaistaja tekee ostopäätöksen, jonka jälkeen teetilalta lähetetään laivausnäyte ennen tee-erän pakkaamista laivaan. Maistaja vertaa näytettä taas edellisen kauden ostettuun tee-erään ja ensimmäiseen näytteeseen. Tee saa laivausluvan.

Teen saavuttua Nordqvistin varastoon sitä verrataan jälleen edellisiin näytteisiin, jolloin voidaan varmistua siitä että tee on juuri samaa joka on ostettu. Lisäksi teetä maistetaan aina jokaisen maustamiserän valmistuksen yhteydessä.

Teet maistetaan myös maustamisen jälkeen ja vielä kerran ennen pakkaamista. Nämä menetelmät takaavat Nordqvist-teen korkean laadun.

Hienoimman teenautinnon löytämiseksi ja huippulaadut valikoidakseen Nordqvistin teemaistaja tekee työtään antaumuksella ja toivoen, että suomalaiset saisivat aina sopivia, parhaita makuja maailmalta.