TeAqua

Keisarin Morsian Cold Brew Ice Tea

Keisarin Morsian

Tiestitkö? Suomalaisten suosikki teemaku, Keisarin Morsian syntyi itämaisen tarun innoittamana vuonna 1983.
Tätä kansan suosikkia on nautittu lämpimänä niin lehti-, kuin pussiteenä yli kolmenkymmenen vuoden ajan.

Nyt tämä lämmin kestosuosikki on saanut viileän uudistuksen;

KEISARIN MORSIAN COLD BREW ICE TEA

Kylmähaudutetut juomat ovat kesän 2017 trendi! Keisarin Morsian jäätee on vähäsokerinen, alkoholiton, kevyesti kupliva, raikas, hyvänmakuinen janonsammuttaja.

Perinteitä kunnioittaen Keisarin Morsian valmistetaan Nordqvistin tehtalla Vantaalla, Suomessa. Täällä tee maustetaan, pakataan ja toimitetaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle, missä teetä haudutetaan vuorokauden ajan ainutlaatuisella jäähadutustekniikalla, jonka jälkeen valmis tee pullotetaan Laitilan tinkimättömällä ammattitaidolla.

Keisarin Morsian jäätee nautitaan parhaiten kylmänä. Ota jäätee mukaan piknikille tai rannalle. Tarjoile sitä kavereille brunssilla tai illanistujaisissa. Se sopii myös loistavasti juhlajuomaksi koska se on kevyesti hiilihapotettu.

VINKKI! Keisarin Morsian jääteestä saa myös tehtyä maistuvia drinkkejä.

Saatavilla Citymarket, K-Supermarket ja K-Market myymälöiden virvoitusjuomaosastolta, Stockmann tavaratalojen mehuosastolta, sekä ravintoloista ja kahviloista.

Jää teestä elämys.

Ainesosat: Vesi, kylmähaudutettu tee, (musta tee, kuivattu ananas, aromit), sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Ravintoarvo / Näringsvärde per 100 ml:
energia 74 kJ / 18 kcal, rasva 0 g (josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g), hiilihydraatit 4,4 g (josta sokereita 4,4 g), proteiini 0 g, suola 0 g.

Paikallaan ollut teejuoma saattaa sakkautua. Kevyesti sekoittamalla juoma palautuu ennalleen.

Katso TeAqua - tuotantovideo

Katso TeAqua -mainosvideo